Oleh Sebab Tak ‘Layan’ Mesej Dari Lelaki Yang Tak Dikenali, Akhirnya Gadis Ini Diugut Untuk..

Dalam zaman yang canggih ni macam-macam yang boleh berlaku. Ada orang yang tak jujur atau terlebih pandai akan mengambil kesempatan atas kita. Sebab tu privacy penting, kalau anda ada instagram, Facebook dan Twitter, anda disarankan untuk set akaun ke ‘private’. Dengan langkah itu, akaun peribadi laman sosial akan selamat.

Salah satu akibatnya anda boleh baca screenshot di bawah ni. Seorang lelaki yang tak dikenali menegur gadis di Facebook. Oleh sebab tak tahan dan rasa rimas akhirnya gadis ini balas mesej lelaki tersebut. Selepas itu.. Wah seram gila. Naik bulu roma kalau kita yang kena macam ni.

Dituduh sombong sebab tak layan mesej yang dihantar

a

Nak santau? Tak lawak ni

b

Belajar santau dengan atok, dah hantar kat banyak orang

c

Berhati-hati lepas ni.. Benda ni mungkin akan terjadi pada anda

d

Sumber: Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *